Bora e parë – SHBA u mbulua me borë dhe stuhi vdekjeprurëse .. VIDEO

Shirita dëbore kanë hyrë në verilindje të Ohajos, duke shkaktuar bllokime dhe aksidente të shumta trafiku në të gjithë rajonin.
Një emergjencë dëbore është thirrur në kontenë Ashtabula pasi stuhia e parë e dimrit goditi verilindjen e Ohajos.

Departamenti i Transportit i Ohajos ka raportuar përplasje dhe ngadalësime të shumta brenda dhe jashtë zonës së Cleveland, veçanërisht në I-90 në lindje për shkak të motit të rrëshqitshëm

You may also like...