Imami Nga Bangladeshi Noton Në Mes Te Ujrave Që Ta Thëret Ezanin/ Nuk E Len Dot Namazin Edhe Pas Gjith Kësaj Rremuje,

Imami nga Bangladeshi nuk ndalon dot edhe pse Xhamija ishte nen permbytje nga ujrat e medhej, ai shkon me not ne xhami per ta dhen Ezanin , poashtu ka edhe 4-5 persona te cilet shkojn per tu falur ne catin e Xhamis, nuk e len dot namazin edhe pas gjith ksaj rremuje.

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell lajmin e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme ,

Ju ftojme ta ndiqni lajmin e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..
//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta le.xosh laj,min e plo.të ,duke shty,pur ne rek,la.men 4 sekondshe

Para se t’ia fill0ni t3 lex0ni ju lut3m1 sht.ypni larte ne te djathte but.0nin FO LLOW DHE NA NDI QNI. JU FALEMINDERIT

Nëse keni mbaruar së lexuari laj,min do te na kishit ndihmuar shumë nëse shkoni lartë në fillim të lajmit dhe të na ndiqni duke shty,pur butonin F0LL0W. Ju Faleminderit

You may also like...