Një ngjarje e rrallë, një hienë hyri në një fermë për të vrarë një gomar por përfundoi..VIDEO

Në Afrikën e egër shumë kafshë si luanët, elefantët, leopardët, hienat, rinocerontët, hipopotamët, zebrat, kafshët e egra dhe disa kafshë të tjera luftojnë çdo ditë për të mbijetuar. Por një ngjarje e rrallë ndodhi dhe u filmua, një hienë hyri në një fermë për të vrarë një gomar por përfundoi duke shkuar keq.

You may also like...