Postoi Një Status Në Whatsapp Duke Vozitur 3 Biciklla Përnjeher/ Por Nuk E Mendoi Se Video E Tij Do Të Mar Miljona Shikime(VIDEO)

Nxori një status në Whatsapp duke vozitur 2 biciklla përnjeher, por nuk e mendoi se video e tij do te mar Miljona shikime ,kjo video esht publikuar me heret, por arrin te mer miljona shikime gjat vozitjes se tij, madje siq do e shihni ne video personi esht duke habitur kalimtaret e rruges, po thyen rekorde botrore me vepren e tij, Shiko videon

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell lajmin e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme ,

Ju ftojme ta ndiqni lajmin e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..
//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta le.xosh laj,min e plo.të ,duke shty,pur ne rek,la.men 4 sekondshe

Para se t’ia fill0ni t3 lex0ni ju lut3m1 sht.ypni larte ne te djathte but.0nin FO LLOW DHE NA NDI QNI. JU FALEMINDERIT

You may also like...