Serbia kërcnohet nga një kafshë e egër që quhet pantera e zezë, ky është lajmi që bëri xhiron..VIDEO

Një panterë e zezë u pa në Apatin. Ky është lajmi që bëri xhiron e Serbisë dhe rajonit pak më shumë se dy javë më parë.

Qytetarët u siguruan se nuk janë vetëm histori boshe gjuetie, njoftimet e “Vojvodinašum”, Sekretariati Krahinor për Çështje të Inspektimit dhe Ministria e Brendshme e Serbisë, ku thuhet se qytetarët duhet të kenë kujdes dhe nëse shohin ndonjë kafshë të egër, njoftoni menjëherë policinë. Nga ka ardhur pantera e zezë në Apatin dhe si i komenton videot në të cilat shihet kafsha, e pyetëm kryetarin e Shoqatës së Gjuetisë “Palanka – Mlladenovo” Igor Zolnjan.

You may also like...