Bariu kokfortë tenton ta mer koken e lopës nga goja e Ujku, por…. VIDEO

Nje bari i guximshem duke tentuar ta mer koken elopes nga goja e ujkut me nje shkop ne dor, disa her i versulet por perseri esht e pa mundur qe te perballet me nje ujk dhe ndodh

Ndiqeni videon me posht

You may also like...