Emocionale/ Plaka e pasur që kërkon lëmosh në derën e Xhamisë! (VIDEO)

Nje ngjare interesante na ofron shembulli i kesaj plae te shkret te ciles i kishte vdekur bashkshorti koh me pare kurse djali i saj kishte ikur ne mergim.Teksa imami i xhamis mori guximin dhe e pyeti se perse qendron ketu.Shiko videon me poshte per te kuptuar rendesin e kuranit famelart

You may also like...