I riu 22 vjeçar nga Prizreni, Defrim Pireci, ka nevojë për ndihmë nga njerëzit me shpirt human

22 vjeçari nga Prizreni, Defrim Pireci, është diagnostikuar me sëmundjen e leukemisë akute, dhe për shërim, ai nevojitet të dërgohet në Turqi, ndërsa shuma e kërkuar për tretmanin e tij është e papërballueshem për familjen e tij, e cila apelon për të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë që të ndihmojnë në shërimin e familjarit të tyre.
” Të dashur miq, shokë, dashamirë!

Ne kërkojmë ndihmën tuaj me rastin e djalit tone, Defrimit 22 vjeç, i cili është diagnostifikuar me Leukemi Akute dhe duhët për shërim të dalë jashtë shtetit ( Turqi).
Vlera është shumë e madhe dhe e papërballueshme për Familjen andaj kërkojmë ndihmën tuaj me aq sa keni mundësi.

Xhirollogaria e Familjes është si më poshtë:

You may also like...