Lot dhe trishtim – Momenti ku Forcat I-Z largojn nënën nga varri i djalit të saj që ishte vr.ar në…VIDEO

Kan kaluar vite e do kalojn shekuj ku populli palestinez vuan per xhdo dit
Shiko kete moment emocionues se si Forcat izraelite tërheqin nënën palestineze nga varri i djalit të saj

You may also like...