Shkoi ne spital me ankesë për dhimbje barku por tmerroi doktorët nga ajo që nxorën..VIDEO

Iku me ankesë për dhimbje barku, çuditi ajo që i doli nga fshikëza! Në Çanakkale i janë hequr 20 gurë me peshë totale 550 gram nga fshikëza e pacientit që ka aplikuar në Shërbimin e Urologjisë të Spitalit Universitar Onsekiz Mart (ÇOMU) në Çanakkale me ankesën për djegie dhe dhimbje barku gjatë urinimit.

You may also like...