Category: Lajme

Vërshime të mëdha në Gjakovë dhe Rahovec (VIDEO)

11:37 – Vërshime edhe në Krushë të Madhe, uji hyn brenda një shtëpie 11:15 – Rrugë të kthyera në lumenj – pamje nga vërshimet në Gjakovë dhe Rahovec 10:52 – Vërshime të mëdha edhe...